konti.blogg.se

2017-03-29
16:28:00

Intro på löwet

Wow att gå upp kl 05 på morgonen gick mycket bättre än vad jag trodde. Bussen kom några minuter sent och körde som en snigel,jag trodde jag skulle komma försent. Jag fick springa sista biten till avdelningen. Kom in 06.57,så bytte om på 3 min sen började ronden/rapporten kl 7.00
 
 
 
Jag blev bra välkomnad av alla,fick hälsa på uskorna och sskorna. Flera frågade ifall jag var elev så tillslut så bad jag om att få en namnbricka där det stod USKA INTRO. Så jobbigt att behöva förklara för dem att man faktiskt kommer bli en av dem och inte nån himla elev på 18-19år. Jag fyllde faktiskt 28 i söndags,visst är jag glad att folk tycker jag ser ung ut men det finns gränser när 3,4 personer ställer samma fråga. 
 
Det var inte så farligt som jag trodde, jag tänkte mig att människor skulle ligga inför döden bokstavligen talat,men flera av dem var ganska pigga trots sina sjukdomar. Nästan alla hade någon form av cancer,från bröst,prostata till grov hjärntumör. Trots sina diagnoser så rökte flera av dem. 
 
Men vem är jag att döma andra människor,inte min sak. Jag är där för att stötta och vårda. 
 
Jag fick imorse ta mitt första p-glukos på 8 år. Jag var jättenervös,sist jag stack någon i finget var på min praktikplats 2009. Min handlledare var snäll och erbjöd sig att bli försökskanin. Det gick jättebra och min rädsla försvann när jag väl skulle sticka en dam i fingret.
 
Stället påminde väldigt mycket om humlegården i sigtuna, det gjorde att det kändes bättre. 
 
 
 
Jag ska dit imorgon igen för ett intropass,hoppss jag får ta p-glukos igen så jag känner mig säker nästa gång. 
 
Nu är jag hemma, helt slut. Jag har hämtat Noah från dagis. Jag sitter just nu i köket vid mitt nya köksbord. Supernöjd. 
 
 
 
 
Hoppas ni haft en awsome onsdag.